Ben je ook benieuwd wat de nieuwe trend is in meubelen?

Van Roos

Wij zijn trendsetter wat betref de nieuwste ontwerpen van huis decor en inrichting. We voegen net die finishing touch toe door meubel en accessoires zodat uw huis een waar pronkstuk wordt. De rol van Italiaans en Scandinavische invloeden wordt steeds belangrijker in woningdecor en de stoffering industrie.

Door onze design meubels zoals eettafels, salonkasten, bijzettafels, fauteuils, banken en kasten krijgt uw woning een compleet nieuwe look. Onze nieuwste producten zijn een stijlvolle orgie van materialen, kleuren en vormen die de zintuigen prikkelen. Accessoires creëren een magische gloed, moderne meubels combineren met retro klassiek met een beetje joie-de-vivre.

Interieur schema’s kunnen exotische invloeden hebben die een woonruimte verlevendigen. Exotische jungle prints of invloeden uit de Oriënt. Het gebruik van top accessoires zoals een grote kandelaar of een taupe fluwelen fauteuil. Gewaagde bloemen kussens en tapijten, beschilderde meubels en tribal prints.

Mensen willen in harmonie leven ook in een keukenruimte en als men werkt met natuurlijke materialen en gedempte kleuren dan creëert en zo een droomkeuken design. Meubilair, verlichting en accessoires met interessante 3d vormen bewerkstelligen veelzijdigheid. Trends komen en gaan maar monochrome interieurs met zachte tinten is tijdloos.

De Scandinavische stijl is erg populair en creëert een unieke look voor elk interieur. Het is ene combinatie van eenvoud, functionaliteit en esthetiek voor ontspannende en boeiende interieurs. Rustgevende achtergronden in en Scandinavische slaapkamer of woonkamer creëer je door de kleuren helder blauw, marine, aqua of hemelsblauw. De Scandinavische eenvoud mengen met minimalisme, papieren lantaarns en verlichtingsarmaturen. Tijdloze meesterwerken van iconische aard.

shutterstock_265943147

Ongeacht de stijl en thema zal u verliefd worden op het Scandinavische design. Het roept een gevoel van welzijn op en daar kunnen we allemaal wel een beetje meer van hebben. Organische materialen, lichte, strakke lijnen voor zowel binnen als buiten. Een Deens ingericht kantoor met een rustieke houten vloer met ene mix van Scandinavische of Italiaanse invloeden brengt charme teweeg.

Iedere huiseigenaar zijn droom is ome en origineel en multifunctioneel interieur te creëren met comfort. Wij beiden hierin advies en laten uw wensen uitkomen. Onze designs kunnen worden toegepast in vele verschillende ruimtes en deze designs staan voor functionaliteit, strakke lijnen,ingetogen elegantie en onberispelijk vakmanschap. Ruimteplanning is het belangrijkste van elk interieur en indien u geïnteresseerd bent in een verenigd ontwerp neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 Categorie: Uncategorized