Wordt trendsetter met je nieuwe meubels

Van Roos

Wanneer de dagen weer korter worden en het in de avond buiten koeler wordt, dan weet je dat de zomer weer bijna voorbij is. Van lange avonden heerlijk buiten zitten, naar de warmte en gezelligheid van binnen. Tijd om het nieuwe woonseizoen te beginnen met nieuwe trendy meubels om je heen en een hele nieuwe make-over van je interieur!

Trendy meubelen

Voor een ontspannen leefomgeving is rust een must. Zet de woonkamer niet vol met meubels, maar creëer ook ruimte in je huis. Door veel meubels in een woonkamer te proppen, wordt het algauw te druk en rommelig. Een opgeruimde, rustige woonkamer brengt ook rust en ontspanning.

Design meubels zijn tegewoordig in veel vreemde en opvallende vormen te vinden, en vaak wordt er afgevraagd of het nu wel lekker zit zo’n vreemde stoel of bank. Toch zijn deze meubels speciaal gemaakt voor comfort en gemak. Deze trendy meubelen zijn vaak beter dan de meest onopvallende oudere meubels, omdat de vormen afgestemd zijn op een lichaam en met het lichaam mee bewegen. Tegenwoordig zijn trendy bankstellen gemaakt vanuit de zitpositie van een mens en hebben een verstelbare neksteun, bijpassende uitschuifbare voetenbank en de zitpositie is verstelbaar. Er zijn prachtige bankstellen met in het midden van de bank uitschuifbare tafel met ruimte voor afstandsbediening voor de t.v. De bekleding van een bank zijn er in de meest uiteenlopende kleuren en de keuze voor het bekleden van de bank zijn leer, fluweel, stof of kunstleer. De kleur en en bekleding van een bank bepalen grotendeels ook de uitstraling van een interieur.

shutterstock_387574762

Trendy verlichting

Bedenk van te voren een goed lichtplan, alvorens je je trendy verlichting gaat kopen. Heb je een mooi kunstwerk voor aan de muur, schijn daar dan een hippe spot op. Een mooie aparte hanglamp voor bij de eethoek en een paar schitterende trendy wandlampen voor aan de muur. Met verlichting kun je de meest uiteenlopende kanten op, als het maar klopt bij de inrichting van de woonkamer.

Hippe woonaccessoires

Het liefst willen we woonaccessoires net als onze meubelen in een eigen persoonlijke stijl, maar wat wel met de trendy woontrends matcht. Meubelen moeten eigentijds zijn, maar hoeven niet volgens de laatste trends te kloppen, anders kun je wel ieder jaar nieuwe design meubelen kopen. Het moet functioneren en daarnaast mag comfort natuurlijk niet ontbreken. Woonaccessoires in warme, frisse kleuren zullen altijd trendy blijven en zelf leuk om te maken, wat het extra uniek maakt.

 Categorie: Uncategorized